/ Стрічка новин
 
/ Продукти переробки
 
/ М'ясо та м'ясні продукти
 
/ Яловичина
 
Алкоголь в кулінарії: для чого використовують - UkrMedia Їжа
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 18.05.2019
               
               
               
Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини
Яловичина
Алкоголь в кулінарії: для чого використовують - UkrMedia Їжа
                 UkrMedia Їжа
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) Найголовніша причина використання алкоголю в кулінарії — це звичайно ж аромат. Найголовніша причина використання алкоголю в кулінарії — це звичайно ж аромат. Неповторний аромат коньяку, того чи іншого вина, рому, які підкреслюють аромат інгредієнтів, додають глибину смаку, здатні піднести страву з банальної до особливої. Але є й інші причини його використання, фізико-хімічні причини, інформує Ukr.Media. Яка ж яловичина бургіньйон або півень у вині без алкоголю? А тірамісу? Без амаретто це не тірамісу, а сурогат, який не порівняти зі справжньою класикою. Навіщо вино додають в страви: Передус...
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 18.05.2019
Дивитись всі новини в розділі Яловичина