- • Борошно амарантове
- • Борошно вівсяне
- • Борошно волоського горіха
- • Борошно гарбузова
- • Борошно гречане
- • Борошно житнє
- • Борошно кукурудзяне
- • Борошно кунжутна
- • Борошно лляна
- • Борошно пшеничне
- • Борошно рисове
- • Борошно розторопші
- • Борошно соєве
- • Борошно ячмінне
- • Борошняні суміші
- • Черемхова борошно
/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Борошно
/ Борошно вівсяне
Пальчики оближеш: шоколадна паска з родзинками - UkrMedia Їжа
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 23.04.2019
Новини про борошно вівсяне, новинки, детальна інформація відносно борошна вівсяного
Борошно вівсяне
Пальчики оближеш: шоколадна паска з родзинками - UkrMedia Їжа
UkrMedia Їжа
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) Фірмовий рецепт паски від Руслана Сенічкіна, ведучого "Сніданку з 1+1". 28 квітня 2019 року українці відзначають велике православне свято — Світлий Великдень. Традиційною стравою на святковому столі є великодні паски. Ведучий «Сніданку з 1+1», а також головний кулінар-аматор країни Руслан Сенічкін розповів, як приготувати шоколадну паску. Зробити це буде непросто, але результат того вартий! Інгредієнти: - Борошно — 450 г; - Какао — 60 г; - Дріжджі — 17 г; - Молоко — 160 мл; - Вершкове масло — 100 г; - Цукор — 160 г; - Яйця — 2 шт; - Щіпка солі; - Родзинки — 50 г; - Шоколадні краплі — 100 р....
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 23.04.2019
Дивитись всі новини в розділі Борошно вівсяне