- • Інгредієнти
 - • Борошно кров'яне
 - • Борошно м'ясне
 - • Борошно м'ясокісткове
 - • Борошно пір'яна
 - • Вітаміни
 - • Висівки
 - • Закваски для силосування
 - • Замінники молока
 - • Зерно фуражне
 - • Комбікорми
 - • Корми екструдовані
 - • Кормові добавки
 - • Кормові дріжджі
 - • Кормові коренеплоди
 - • Макуха, шрот, жом, патока
 - • Мука рибна
 - • Мука трав'яна
 - • Премікси
 - • Рідкі корми
 - • Сіль кормова
 - • Сіно, солома, силос
 
/ Стрічка новин
 
/ Корми для с.г. тварин і птахів
 
/ Інгредієнти
 
Ароматна запечена форель у духовці - UkrMedia Їжа
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 05.06.2019
               
               
               
Новини про інгредієнти, новинки, детальна інформація відносно інгредієнтів
Інгредієнти
Ароматна запечена форель у духовці - UkrMedia Їжа
                 UkrMedia Їжа
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) Готувати цю страву настільки легко, що впоратися зможе навіть початківець кулінар. Форель — корисна і поживна риба, страва, яка стане відмінною прикрасою для будь-якого святкового столу. Особливо апетитно та урочисто виглядає форель, запечена в духовці цілком. Готувати цю страву настільки легко, що впоратися зможе навіть початківець кулінар, інформує Ukr.Media. Інгредієнти: - 1 велика форель - 100 г цибулі - 250-300 г помідорів - 1 середній лимон - половина пучка петрушки - 3 ст. л. оливкової олії - за смаком сіль, перець - 1 ч. л. приправи для риби Приготування: Рибу почистьте від луски, в...
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 05.06.2019
Дивитись всі новини в розділі Інгредієнти