/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Масложировая продукция
/ Маргарин
Хачапурі: вчимося готувати по-грузински - UkrMedia
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 19.03.2017
Новости про маргарин, новости, подробности относительно маргарина
Маргарин
Хачапурі: вчимося готувати по-грузински - UkrMedia
UkrMedia Маргарин розтоплюємо або доводимо до зовсім м'якого стану і додаємо в кінці процесу вимішування. Місимо ще пару хвилин з маргарином, щоб тісто увібрало його в себе. Ми залишаємо в теплому місці підходити хвилин на 30. Потім ще раз вимішуємо тісто і ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 19.03.2017
Смотреть все новости в разделе Маргарин