/ Лента новостей
 
/ Продукты переработки
 
/ Мясо и мясные продукты
 
/ Субпродукты
 
8 корисних властивостей вітаміну С, про які ви могли не знати - UkrMedia
               
               Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно) 
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 11.08.2018
               
               
Новости про субпродукты, новости, подробности относительно субпродуктов
Субпродукты
8 корисних властивостей вітаміну С, про які ви могли не знати - UkrMedia
| UkrMedia До них відносяться субпродукти (нирки, печінка, надниркові залози), а також козяче молоко, кумис. Слід мати на увазі, що вітамін С, ще є водорозчинним, більшою частиною руйнується при термічній обробці,тривалому зберіганні і біохімічній ... | 
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 11.08.2018
Смотреть все новости в разделе Субпродукты
		
		
		