/ Стрічка новин
 
/ Продукція с / г, сировина
 
/ Горіхи
 
Камбалу підпалюють коньяком - Gazeta.ua
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 02.02.2014
               
               
               
Новини про горіхи, новинки, детальна інформація відносно горіхів
Горіхи
Камбалу підпалюють коньяком - Gazeta.ua
| Gazeta.ua Розігріває на сковороді оливкову олію, смажить броколі завбільшки як дві жмені, солить. За пару хвилин вливає півсклянки білого сухого вина. Всипає столову ложку кедрових горіхів і порізані на довгі скибки 100 г хамону. Тримає на сковороді 3 хв. | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 02.02.2014
Дивитись всі новини в розділі Горіхи
		
		
		