/ Лента новостей
 
/ Продукция с/х, сырье
 
/ Орехи
 
Камбалу підпалюють коньяком - Gazeta.ua
               
               Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно) 
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 02.02.2014
               
               
Новости про орехи, новости, подробности относительно орехов
Орехи
Камбалу підпалюють коньяком - Gazeta.ua
| Gazeta.ua Розігріває на сковороді оливкову олію, смажить броколі завбільшки як дві жмені, солить. За пару хвилин вливає півсклянки білого сухого вина. Всипає столову ложку кедрових горіхів і порізані на довгі скибки 100 г хамону. Тримає на сковороді 3 хв. | 
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 02.02.2014
Смотреть все новости в разделе Орехи
		
		
		