/ Стрічка новин
 
/ Продукти переробки
 
/ М'ясо та м'ясні продукти
 
/ Субпродукти
 
Вітчизняного тваринника губить сплеск дохлятини - Голос України
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 29.04.2013
               
               
               
Новини про субпродукти, новинки, детальна інформація відносно субпродуктів
Субпродукти
Вітчизняного тваринника губить сплеск дохлятини - Голос України
Голос України Близько 70% імпорту свинини становить блокове м'ясо, сало, баки, жир і субпродукти. В об'єднаній Європі такий продукт не використовують через низьку харчову цінність, зате наші переробники можуть серйозно здешевити свою продукцію.  | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 29.04.2013
Дивитись всі новини в розділі Субпродукти