/ Лента новостей
 
/ Продукты переработки
 
/ Мясо и мясные продукты
 
/ Субпродукты
 
Вітчизняного тваринника губить сплеск дохлятини - Голос України
               
               Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно) 
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 29.04.2013
               
               
Новости про субпродукты, новости, подробности относительно субпродуктов
Субпродукты
Вітчизняного тваринника губить сплеск дохлятини - Голос України
Голос України Близько 70% імпорту свинини становить блокове м'ясо, сало, баки, жир і субпродукти. В об'єднаній Європі такий продукт не використовують через низьку харчову цінність, зате наші переробники можуть серйозно здешевити свою продукцію.  | 
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 29.04.2013
Смотреть все новости в разделе Субпродукты