/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ М'ясо птиці
«Силіконова грудка» або як правильно вибрати курятину - Новий канал
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 17.04.2018
Новини про м'ясо птиці, новинки, детальна інформація відносно м'яса птиці
М'ясо птиці
«Силіконова грудка» або як правильно вибрати курятину - Новий канал
Новий канал Агент Христина Пасічник побачила один з основних процесів, який застосовують у фабричному виробництві курячого м'яса – шпринцювання. Полягає він у тому, що в курячу тушку вводять спеціальний гель, який швидко збільшує її вагу із 300 грамів до 2-х ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 17.04.2018
Дивитись всі новини в розділі М'ясо птиці