/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Мясо и мясные продукты
/ Мясо птицы
«Силіконова грудка» або як правильно вибрати курятину - Новий канал
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 17.04.2018
Новости про мясо птицы, новости, подробности относительно мяса птицы
Мясо птицы
«Силіконова грудка» або як правильно вибрати курятину - Новий канал
Новий канал Агент Христина Пасічник побачила один з основних процесів, який застосовують у фабричному виробництві курячого м'яса – шпринцювання. Полягає він у тому, що в курячу тушку вводять спеціальний гель, який швидко збільшує її вагу із 300 грамів до 2-х ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 17.04.2018
Смотреть все новости в разделе Мясо птицы